Ιστορικό

H εταιρία Μιχαηλίδης Ν. Γαβριήλ με το διακριτικό τίτλο Glass & Art MICHAILIDIS αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης του Ν. Μιχαηλίδη που δραστηριοποιείται στο χώρο του γυαλιού και των κατασκευών με αντικείμενο το γυαλί από το 1979. Ο Γ.Μιχαηλίδης ξεκίνησε την εκπαίδευση του σε μια αντίστοιχη επιχείρηση στην Γερμανία όπου αργότερα, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του, παίρνοντας το πτυχίο του αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις του στο χώρο του γυαλιού και του βιτρό.

Σήμερα η επιχείρηση Glass and Art με επικεφαλής πια τον Γαβριήλ Μιχαηλίδη και πολύτιμο «βοηθό» τον Ν. Μιχαηλίδη διαθέτοντας αυτή την πείρα στον χώρο του εμπορίου και της επεξεργασίας γυαλιού, είναι σε θέση να σας παρέχει υπηρεσίες που τις διακρίνει η ταχύτητα και η αξιοπιστία. Παραδίδουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εργασίες οι οποίες τραβούν την προσοχή, έχοντας την απαραίτητη εργονομία και λειτουργικότητα. Παρέχουμε πλήρη κάλυψη σε οποιαδήποτε γυάλινη κατασκευή ή επεξεργασία γυαλιού. Στο πλευρό τους πρόσφατα προστέθηκε η Ελένη Μιχαηλίδου βοηθώντας, με τις γνώσεις της στην διακόσμηση, για ακόμα πιο περίτεχνα δημιουργήματα και πιo έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Με έδρα την Άμμο Βέροιας, όπου στεγαζόμαστε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, αναλαμβάνουμε έργα σε οποιαδήποτε περιοχή ή τοποθεσία της Κεντρικής Μακεδονίας και τα φέρνουμε εις πέρας, με παραδόσεις και τοποθετήσεις με δικά μας φορτηγά, μέσα στα επιθυμητά χρονικά πλαίσια.

Στόχοι μας

Να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τη φιλοσοφία των εκάστοτε πελατών μας.

Να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Όραμά μας

Να μας εκτιμούν οι πελάτες μας για τη διαφορετική μας προσέγγιση στον τομέα του γυαλιού και να αποτελέσουμε μία απο τις πρώτες επιλογές τους.